Juldagen

Årets jul blev riktigt bra faktiskt! Hade både mor- och farföräldrar här, plus min vän Rebban och hennes familj (räknas väl mer eller mindre som familj numera! Vi har ju gjort det mesta tillsammans och de bodde även i vår källare under en månad typ 1999?!)
Jobbade 06-14.30 och hade riktig julafton på morgonen med paket från både Josephine och Louise! Jag hade det egentligen ganska lugnt under dagen, men det blev betydligt stressigare på eftermiddagen eftersom jag ville göra allt det sista "så sent som möjligt" (natta, mocka och fodra). Tillslut var jag iaf klar och kunde åka hem. 
 
Fick riktigt fina julklappar iår, bl.a en iPhone 5 av mam och pap! Mycket lägligt eftersom min gamla iPhone blev en pajPhone under gårdagen.. Jag lyckades dock få igång den under kvällen igen. Fick inget hästrelaterat av släkten, men av Josephine fick jag två superfina ridtröjor och av Emma och Elisabeth fick jag ett par ridbyxor! 
 
Idag har jag också jobbat. Började kl 12, så jag tog sovmorgon och sen åkte jag ut och red Roynis innan jag började. Hade tänkt rida ut men det var ett sånt jäkla skitväder när jag kom så det skulle inte ens bli kul. Det fick helt enkelt bli ridhuset. Royne känndes fin idag, men blev dock lite tjurig när vi skulle trava.. Hoppas och tror att det bara var dagsformen! Han är ju extremt pigg just nu, och när det dessutom tar emot lite i kroppen efter vilan gör nog att han tjurar lite. Jag vet inte, men jag hoppas och tror! 
 
Började som sagt jobba vid 12, och då skrittade jag och Clara ut i det hemska vädret. Det var dock inte så kallt, trots att jag hade ridstövlarna på mig! 
Tog hand om pärlan på kvällen men var ändå hemma redan vid 19! 
 
Imorgon hade jag nog tänkt rida ut om vädret är okej! Tror min pärla skulle uppskatta att få pulsa lite i snön. Jag är förövrigt ledig imorgon, så jag ska ägna resten av dagen åt att göra typ ingenting! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0