Ang. sadelprovningen

Cappelli om Sadelprovning:
Fy va jobbig situation!!
Jimmy är ju jätte erfaren, tråkigt att det blev som det blev med sadeln han provade ut.
Känner inte till veterinären, o ena sidan finns det säkert sanning i det hon säger o andra sidan är hon veterinär o inte sadelutprovare....
Galet jobbigt!!
Sandra red ju i sin sadel i flera år väl? Kontakta den som provat ut den kanske??
 
 
Louise
om Sadelprovning:
Vilken konstig en, vad konstigt att dom säger så olika saker. Låter mest som prestige, han kanske inte kan erkänna egna misstag.. Men jag skulle nog ridit med gamla sadeln tills vidare, för han var ju inte halt när du köpte honom eller hur?
 
 
Anonym
om Sadelprovning:
Varför vänder du dig till samma utprovare IGEN om du är missnöjd med sadeln han provade ut? Vad säger din tränare om hur sadlarna ligger?
Sadelmagasinet i Solna har ju utprovare (har ingen aning om hur dom är)+ att Mustang finns i Rosersberg. De gånger jag har använt mig av Mustang har det varit bra...
 

Jenny om Sadelprovning:
Om du lägger en padd under så blir sadeln ännu smalare....

Valde att slänga ihop alla kommentarer och svara på allt på en gång.
Anledningen till att vi tog ut Jimmy igen, trots att vi inte tyckte han hade gjort ett bra jobb, är att han sa på telefon att han ville ha en chans att åtgärda problemet. Självklart tog han ingenting betalt för det här besöket.
Han påstod att Royne skulle få besvär med kotledsinflammationer av Amerigon (Sandras sadel) eftersom den trycker nedanför manekn, viket skulle göra honom framtung osv.
När det gäller det som Louise skrev om prestige så håller jag verkligen med. Han började nämligen babbla om hurerfaren han var, hur många elitryttare som kännde till honom, att han arbetat utomlands osv. Då tappade jag förtroendet totalt.

Mamma och jag har iaf bestämt oss för att åka ner till Sharpman så snart vi har möjlighet. De är faktiskt de enda jag inte har hört något dåligt om, och de arbetar ju dessutom med tryckmattor.
Mustang var jag på en gång med Joy, och då tyckte jag att de var väldigt ärliga. Emma har dock sagt att hon sett flera av henens elever som kommit hem därifrån med sadlar som ligger skit. S nej, dit kommer jag inte åka.

Just nu varvar jag med sadlarna. Jag har inbillat mig att det är det bästa i dagsläget. Jimmy ville tydligen komma tillbaka på onsdag och se sadlarna under ridning och sådär, så tillsdess får jag hålla ut.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas att det löser sig med sadel... Tryckmattan finns även hos Lena Lilja:

http://www.lenalilja.se/information_links/sadelpr.html



2012-01-30 @ 18:07:28
Postat av: Katrine

Om du vill använda dig av tryckmattan så måste du prata med dem om de, eller själv ta kontakt med Kjell (har numret om du behöver). Som ovan skriver arbetar Lena Lilja med dem, eller snarare har hon ett samarbete med Kjell - det är han som har den. Men om du pratar med Sharpman om det så kan de nog prata med Kjell. Du kanske redan fixat det, men jag tänkte bara ifall att för han brukar vanligtvis inte vara med på utprovningarna :P

2012-02-06 @ 02:19:51
URL: http://-

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0