Dagens ridpass 18/3 2012

Idag skulle vi ju egentligen varit i Avesta och tävlat. Himla synd att det blev inställt eftersom han känns så himla fin just nu!

Istället blev det årsdebut på utebanan! Det var soligt en enda timme under hela dagen idag, och den timmen lyckades jag tajma in att rida. Så himla härligt! Var beredd på att Royne skulle vara lite väl på hugget och något spänd eftersom vi var ute, men han var lugnet själv även om han var väldigt pigg.
Han känndes mjuk och fin att rida idag också och var väldigt lätt och alert på mina hjälper. Blev lite väl på i traven ibland, men i det stora hela var han riktigt duktig. Förvända galoppen satt som en smäck och vi gjorde några byten som blev riktigt bra. Han kan ju byta ner till vartannat, det är bara jag som inte kan. Men jag tror jag har kommit på knepet nu! ;) Även om hjälpen (oftast) är densamma på alla hästar, så rider ju alla ryttare olika vilket också gör att hästarna reagerar på olika hjälpgivor.

Var verkligen supermysigt att äntligen kunna rida utomhus igen! Är det något man saknar under vintern så är det att kunna rida på utebanan.
Mamma klickade några bilder under passet. De flesta är tagna i helt fel ögonblick.. men några fick hon till iaf :)
Är fullt medveten om att jag rider med på tok för långa tyglar.. Och återigen - ni får tycka vad ni vill om att jag rider med graman, men jag vill ha den där och tänker inte ta av den, punkt.








Ser ut som att vi bara rider i höger varv.. Men mamma fotade faktiskt nästan bara i höger varv!


Kommentarer
Postat av: Helena

Hej! Såg att du rider i en D1 är du nöjd? Är på gång att köpa en; vill gärna höra vad du tycker.

MVH Helena

2012-03-19 @ 20:15:58
Postat av: Freddi

Fina ni är! :)



SV; Taack så jättemycket! :D



Kraam

2012-03-19 @ 22:54:36
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0