Dagens ridpass 21/3 2012

Kan man annat än älska detta underbara vårväder vi Stockholmare har fått njuta av idag?
Jag slutade skolan tidigt så var i stallet redan vid 14 och red Royne på en gång. Skrittade ut en sväng först med Ylva och sen red vi på dressyrbanan. Royne var riktigt pigg och framåt redan från början och jag hade ett himla bra sug fram i handen.
Red mycket i galopp -  förvänd, enkla byten och galoppombyten. Några byten blev faktiskt riktigt bra, tror faktiskt jag har kommit på hur jag ska göra nu haha!

Efter passet fick Royne årets första dusch! Blir lite dålig stämning när vattnet som rinner av hästen är brunt.. Tur för honom att han är så fin i pälsen trots allt så att det inte syns hur skitig han var! För faktum är att han är riktigt blank och fin i pälsen, trots att han inte är badad sen i oktober. Men han får ju både b-vitaminer, foderjäst och olja så det vore ju konstigt annars ;)

Nu ska jag plugga tills jag stupar, eller ja åtminstone tills Greys börjar.. :D
Imorgon väntar en halvdag i skolan (men jag ska ändå dit på förmiddagen för att plugga) och sen till stallet och longera pärlan. Han ska även få nya skor imorgon, så därför vill jag inte rida efter det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0