Känner mig som en tant..

Den här veckan har varit så jäkla fullspäckad, varje dag från morgon till kväll! I måndags fick jag min längsta sovmorgon - till kl 7. Tisdag, torsdag och fredag har jag haft körlektion på morgonen innan skolan och i onsdags tog jag stallet på morgonen. Men bara för det har jag int kommit hem tidigare än vanligt.. i måndags hade vi usek möte i stallet så jag var hemma vid strax efter 21, tisdags var jag förvisso hemma tidigt men då mådde jag ju så dåligt, onsdags gick jag i skolan till 17 och sen ner till gymmet (vilket innebar att jag inte var hemma och kunde slappna av fören vid 20), torsdag och fredag relativt sen kväll i stallet.
Jag har varit så sinnessjukt trött när jag har kommit hem på kvällarna så jag har verkligen stupat vid typ 22.30.. Vet inte när det hände senast en hel vecka i sträck?!
Haha jag känner mig verkligen gammal när jag är helt slut så dags på kvällen.. Vanligtvis brukar jag inte vara trött fören klockan närmar sig 12-snåret. Det är väl förvisso bra att jag är något mer utvilad  än vanligt, but still.. Jag behöver ju de där sista timmarna till sånt jag inte hinner med övriga timmar! ;)


Kommentarer
Postat av: Louise

Haha, 22:30... Kom igen när du stupar klockan innan klockan åtta! Då är man tant (jag är...)

2012-03-12 @ 08:43:28
URL: http://www.louiseochfanny.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0