Kiropraktorbesöket

Helene var ju som sagt hos oss idag och kollade Royne.
Roynis inledde med att inte vilja stå still, han steppade runt och var livrädd för alla maskiner.. Men så fort Grape kom med kraffthinken så var maskinerna plötsligt inte så farliga längre!
Helene började med att känna igenom hela hästen och sen började hon behandla honom. Han blev behandlad med laser i halsen på höger sida, lite i bogen och bak på rumpan och ländryggen. Hon tyckte han känndes väldigt trevlig i kroppen och hittade faktiskt inte så mycket att behandla! Han var fin och avspänd i musklerna, men saknade lite rörlighet i höger hovled. Hon trodde dock inte det var något som påverkade honom men tyckte ändå att jag skulle höra med Silvana nästa gång om det skulle kunna vara något.

Överlag så tyckte hon att han känndes bra. Framförallt var hon överraskad över att han var så avspänd i halsen - med tanke på att den är så extremt lång så vore det inte så konstigt om den vore betydligt stelare! Nästa behandling blir först i slutet av april. Jag hade förväntat mig att det skulle vara betydligt värre och att han skulle behva kollas igen inom typ en månad, men icke!
Dessutom får jag rida på som vanligt redan imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0