Lite bättre!

Ledig idag, så jäkla skönt! Eftersom vi var i Hbg hela helgen så tyckte Emma att jag kunde ta min halvdag igår och vara helt ledig idag. Jag klagar inte! 
Var på apoteket och hämtade ut Roys pencillin på förmiddagen. Till min stora lycka så skulle han bara äta halv dos mot vad jag hämtade ut häromdagen till en annan häst! = halva kostnaden. Hade lite ont i magen på vägen till Ekerö eftersom jag insåg att typ halva min lön den här månaden skulle gå åt Roys mediciner.. Men tack och lov fick jag spara lite ;)
 
Svullnaden har dock inte gått ner särskilt mycket.. Han är fortfarane elefanttjock, men går gör han ganska obehindrat nu! Vet inte om det beror på det antiinflamatoriska, att det inte gör ont att gå, eller att det faktiskt har gått ner lite runt knät. Vi promenerar på, tempar och medicinerar några dagar till. 
 
Laban var bättre idag! Emma hjäpte mig, och det var nog som hon sa.. "Du behöver bara lite hejarrop när han blir sådär dum". För vi tog oss igenom hela fighten och han blev riktigt fin och sög verkligen på framåt. Efter en stund väldigt intensivt arbete så bestäme vi oss för att ge oss. Hann skritta några varv innan vi ångrade oss och bestämde att vi skulle testa att korta upp honom igen, bara för att se om han verkligen hade gett upp. Första varvet i trav gick bra, men sen stannade han igen. Dock kunde jag gå på honom mycket lugnare och han gav med sig och travade super sista varvet. Vi behövde verkligen att Emma skrek lite på oss - jag för min otroligt dåliga ridning idag (och sista tiden över lag..) och Laban för att han skulle sluta bete sig som en ponny! 
Vi ska köra på samma sätt imorgon, och förhoppningsvis är han snällare redan från början! 
 
Ska snart åka tillbaka till stallet för att promenera med Roynis och klä på pållarna :)
 
 
Ååh, saknar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0