Välkomnar en kaosdag!

Hej på er! 
Dagarna bara springer iväg och jag hinner knappt varken tänka eller tycka. Ikväll kommer mina föräldrar hem, dock hinner vi knappt ses eftersom jag åker till Helsingborg på torsdag morgon. De kommer som sagt sent ikväll, och då har jag hunnit gå och lägga mig eftersom jag börjar tidigt imorgon. Jag åker vid 05.30 imorgon bitti och när jag kommer hem igen är mamma i stallet, och när hon väl är hemma har jag gått och lagt mig. Och torsdag morgon åker vi och kommer hem igen sent måndag kväll! Lite tråkigt attjag inte hinner träffa dem alls, men ändå ganska skönt ;)
 
Hästarna då? Ja jo, vi promenerar på. Laban ska börja sättas igång till helgen, men eftersom jag är borta då så har jag bett Maria om hjälp. Imorgon kommer Chris ut till Hogsta (han kommer en gång i månaden. Superskönt att slippa åka in till kliniken.) så då är det Roynes tur att kollas. 
 
För övrigt så väntas en riktig kaosdag imorgon. På morgonen kommer hovslagaren och ska sko sex av våra hästar. Vid 12 kommer en veterinär som ska göra en "resecheck" av en häst. Mellan 14 och 15.30 är Kiropraktor-Kicki hos oss och behandlar tre hästar och någon gång under eftermiddagen ska både jag och Elena med varsin häst till Chris. 
Som om inte det vore nog så ska det packas inför helgen i Helsingborg. Vi kommer åka ner med fyra hästar, varav tre ska tävla. torsdag-måndag kommer vi vara borta, och måndag åker vi alltså upp till Stockholm igen, men då bara med två hästar. En häst blir nämligen kvar i Skåne några dagar och en ska vidare ner till Tyskland. Förstår ni hur mycket packning, och framförallt hur mycket MAT som ska med?! Spännande blir också hur vi ska få med fyra hästar ner. Men ja, det får chefen lösa ;) 
 
Som ni kanske förstår kommer det bli fortsatt tyst här ett par dagar. Blogg-appen funkar ju inte i min telefon (den säger att man måste ha minst iOS 4,3.. Och nej jag har aldrig orkat uppdatera den.. !). Som om inte det vore nog så råkade jag radera Facebook i telefonen.. Och det krävs visst minst iOS 4,3 för att ladda ner det också..! Hur ska jag överleva så många dagar ?! Får nog bli en liten uppdatering imorgon trots allt! 
 
Dessutom så har jag tappat bort min plånbok.. Ååh vad bra! Vilken fantastisk vecka det blev, och vilket bra avslut. En liten resumé..
Antal dagar jag har försovit mig: 2
Antal gånger jag har tagit fel bil och upptäckt det vid Nockeby: 1 (mormor skulle hjälpa mig att köra bilen till verkstaden för att få nya däck.. Kom på det tio i sex vid Nockebykorset.. var ju bara att vända hem igen.)
Antal gånger jag har glömt ta med mig lunch till jobbet: 3
Antal gånger jag har glömt köpa frulle: 2
Antal gånger jag har tappat bort plånboken: 1
 
Nu ska jag sova. På återseende! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Oj, det var en härlig liten lista du fått ihop... ;-)
Jag hoppas att resten av veckan flyter på normalt och att Chris inte hittar något stort på Royne!

2012-11-14 @ 07:48:14
URL: http://lilatiger.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0