Hoppdag i Mellanstallet!

Dagarna går som vanligt i ett. 
Royne har fått börja jogga lite nu. Han är pigg och väldigt positiv, men stel som en pinne! Dock hade jag kanske inte förväntat mig så mycket annat efter två veckors skritt. Men han har ju skrittat två timmar om dagen, så kondis borde han inte ha tappat iaf! Det får ta den tid det tar för honom att komma igång, jag har inte bråttom. Vi har redan missat iprincip hela tävlingssäsongen (har två tävlingar kvar den här hösten), så vi låter det ta tid. 
Laban är på bushumör.. Han testr mig allt vad han kan just nu, men han börjar inse att han inte kommer bli av med mig än på ett tag ;)
 
Idag har vi dock haft hoppdag i Mellanstallet! Queen, Vladi, Fiffi, QD och Laban har fått trava cavaletti / hoppa. Jag började med QD som var en riktig stjärna! Han är ju e. Quite Easy, så hoppa ska han ju kunna. Mot slutet satte Emma upp ett litet hinder som vi hoppade över några gånger. Förutom att piloten hade lite svårt att hänga med i sprången så gick det kalasbra! 
När QD var klar så var Laban redan framskrittad och redo att hoppa upp på. Jag ledde honom över bommarna några gånger och han tvärnitade redan då långt innan bommarna.. Mongohäst! När jag väl satt upp och och skrittade över bommarna så tvärnitade han flera meter innan.. Men tillslut så kom vi över och han var s himla duktig! Travade kalasbra och var superfin! 
 
Imorgon väntar jobb som vanligt. Jag börjar kl 10 så jag ska rida Royne och longera Laban innan. :)
 
Mina finaste häromdagen när vi var ute på kvällspromenad! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0