Lite frånvarande, som vanligt..

Den här veckan har verkligen sprungit iväg! Har varit i stallet typ dygnet runt känns det som.. Varit där vid 6 varje dag och kommit hem tidigast vid 19.30 på kvällen. 
Fredagen blev en riktig kaosdag. Emma kom tidigt och red så förmiddagen var ju lugn, men när både hon och Elena åkte vid strax efter 12 så hade jag två hästar att schamponera för tävling, tre hästars utrustning att tävlingsputsa, alla hästar att natta, sjuttioelva hästar att ta in ohc ut från hagen och två egna hästar som skulle röra på sig. 
Vid 19 var jag iaf klar med stallet och hade bara mina hästar kvar. Tanken var att Roynis skulle gå på promenad och Laban skulle longeras. Jag började med R som fick vara ute i 45 minuter - en tur som blev allt annat än lugn..
När jag väl var tillbaka hade det redan börjat bli mörkt och det var high life på hoppbanan där jag tänkt longera.. Så för att undvika ett ännu större kaos så fick Laban ta en promenad istället. Han var nog nöjd, även om piloten kännde sig lite nervös inför kommande dag då det skulle ridas på hoppbanan mitt i allt kaos.. 
Var hemma igen vid 21.30.
 
Lördagen spenderades så klart också på jobbet, där det även var tävlingar under hela dagen. Alla hästar ur vårt stall skötte sig bra, men bäst var såklart Emma och Helge som placerade sig tvåa i MsvA! 
Royne fick som vanligt gå på promenad och på Laban red jag ett pass på hoppbanan (eftersom det var framridning i ridhuset och tävling på dressyrbanan).
I början var han väldigt pigg och spänd, men han travade ändå för en miljon! När han väl började spänna av kunde jag behålla den där supertraven och han känndes sååå himla fin! Ville verkligen inte hoppa av den där fantastiska hästen, och ridkänslan som jag fick var outstanding! Svävar fortfarande på små rosa moln! 
Det klart att han spratt iväg några gånger, men det som var bra vägde upp det tusen gånger om! 
 
Idag har jag en enda sak planerad - ligga i soffan och kolla på tv! höhö
Är verkligen helt slut efter den här veckan. Igår var jag hos Frida och Ellen och åt middag, och både jag och Frida tvärdeckade i soffan vid halv 10 och vaknade inte fören framåt 9- tiden imorse.. ;)
Mamma ska ta hand om hästarna idag, eller ja Josephines föräldrar promenerar med Laban och mamma sköter mockningen! 
 
I nästa veckan väntar jobb som vanligt. Ska rida lektion på Laban på måndag för Emma, vilket ska bli väldigt roligt! På tisdag har jag tagit ledigt från jobbet för att åka med Roy till mälarkliniken. Ska åka utan mamma för första gången, men Frida ska åka med mig så jag slipper åka helt själv! Och jag får låna Annelies buss så jag slipper köra trailer själv hehe ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0