Och så var vi där igen..

Hästeriet går återigen trögt.. 
Ingen av hästarna är halta, men ingen beter sig heller som vanligt. 
Jag har ju tyckt att Royboy inte kännts helt hundra sedan jag satte igång. Han har ju inte kännts halt eller så, men idag var det högra frambenet dessutom stolptjockt när jag kom på morgonen.. Så det blev vila och endast en promenad för hans del idag. 
Emma ska kolla honom imorgon, och oavsett vad så åker jag nog med honom till v-by på söndag. Skulle ha ridit programträning för Nina, men nu blir det nog mer att visa upp vad problemet är. 
 
Laban har kännts ganska bra nu i en vecka. Igår var han riktigt fin stundtals, men mot slutet började han tänka för mycket själv igen och blev alldeles för självständig. 
Idag var planen att emma skulle rid. Hon red två varv innan hon ville att jag skulle hoppa upp och känna om jag kunde känna någon skillnad. Och skillnad kan man minst sagt säga att det var.. Supertrav i höger varv och ponnytrav i vänster varv.. 
Jag vtycker dock inte att han känns halt, utan mer som att det gör ont i musklerna på honom. Han ska få vila några dagar och så ska Emma kolla honom igen i helgen. 
 
Känns verkligen så himla tråkigt.. 
Jag börjar allvarligt fundera på om jag verkligen ska ha häst. De går ju bara sönder :(
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0