God morgon

Har precis ätit en supersmarrig frukos i lugn och ro, när hände det senast? Jag har förvisso haft tid på morgnarna att till och med sitta ner vid bordet och äta frukost sista två veckorna, istället för att äta en macka på vägen upp i trappen.. 
 
Annars är det lite mycket i vanlig ordning. Eller egentligen känns det som att jag har all tid i världen, men då hittar jag ju på massa andra saker att göra på eftermiddagarn och kvällar. 
Mina veckor kommer se ut som så att jag slutar sent på måndagar (18.30), torsdagar slutar jag 17 och rider sedan lektion vid 18. Det kommer väl bli mina sena dagar, och övriga dagar slutar jag runt 17. Ganska skönt om jag får säga det själv! 
 
Häromdagen messade Louise (QDs ägare) och frågade om jag ville starta QD på DM i september. Så nu är vi anmälda till DM, som går i MsvC för juniorer och Young Riders! Ska bli jätteroligt att tävla QD, vi ska bara se till att hinna trimma lite tillsammans också ;)
 
På jobbet flyter allt på strålande. Jag har fyra lektioner i veckan och eleverna är så himla gulliga! Tre av fyra är more or less nybörjare (de har ridit max en termin), så det är superkul. Jag har även fått en ny kollega i Stall-Erkan! Superroligt att vi ska jobba ihop, även om hon bara kommer jobba deltid. 
Den här veckan har vi vari två personal på förmiddagarna och någon dag har även Anette kommit och jobbat på etermiddagarna, men igår var vi plötsligt fyra stycken hela dagen! Vi brukar vara klara med alla stall mellan 12 och 13, men igår var allt helt färdigt innan 11. Väldigt skönt, då hann vi med massa andra saker också. 
Igår kväll så var jag, Carro och Pellen (hon fick vara stand in istället för Frida) hemma hos Erkan och käkade middag. 
 
Jag är nu ledig i elva dagar, eftersom jag och mamma åker till New York på måndag! Vi blir borta nio dagar så det ska bli superroligt! Jag var i New York när jag var fem år, så jag minns inte så mycket av det direkt. 
Idag står inte så mycket på schemat, tänkte hinna träna lite. Och så är jag hundvakt åt Vilja sedan igår! 
 
Alla jobbar på sitt sätt - Fritte vilar lite på hövagnen..
 
 StallErkan hade en lite tuff dag igår, mycket att lära sig. Bl.a fick hon lära sig att öppna en höbal, vilket inte bara är att öppna - det ska göras på rätt sätt också! Det där med attöppna höbalar är en hel vetenskap ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0