2013 - Nytt år nya möjligheter!

 
Här var det inte många ord skrivna på en veckas tid! 
Jag har jobbat, jobbat, jobbat och ridit - haft det ganska bra med andra ord. Igår fick jag dessutom en ny kollega på jobbet, nämligen min fina vä Frida! Känns så himla roligt att vi ska jobba ihop igen, tror verklige det kommer bli kalas!  
 
På nyårsafton bestämde jag mig för att 2013 ska bli året då jag tar tag i mig själv, slutar käka massa onyttigt och börjar träna! Senast igår när jag red lektion för Emma så konstaterade hon att det syns på mig när jag behöver pausa - "då kan du inte längre sitta still i sadeln". Detta innebär alltså att jag verkligen måste ta tag i träningen nu. Jag vet sedan tidigare att jag inte har tillräckligt med självdisciplin för att träna hemma eller bara gymma själv. Jag vill gå på pass på gymmet för att verkligen ta ut mig till 100%. Tidigare i december var jag på ett pass på SATS med Rebban, vilket ju självklart var sjukt jobbigt men otroligt roligt. Dessvärre är SATS det enda gymmet här i närheten som har pass, och därför lutar det åt att jag köper mig ett gymkort där. Det gör lite ont i magen att prata om det saftiga priset, speciellt med tanke på min lön och vad min häst kostar mig varje månad. Men jag tror verkligen att det för min del är värt det, för kan jag inte rida ordentligt så finns det ju ingen mening med att ha en häst ?! ;)
 
 
På ridfronten har det varit lite trögt sista två veckorna. Royne har inte känts så bra, inte halt bara dålig ridning av piloten! På träns har det varit okej, men på kandar har det varit k a o s. Igår på lektionen för Emma provade jag en ny stång, "bebisstången" (lite tungfrihet och korta skänklar). Det känndes mycket bättre och under en kortsida hade jag en helt magisk känsla! Det höll ju inte i sig hela passet, men jag lever fortfarande på den där kortsidan! På slutet fick han även lite schwung i traven. Inte varje dag det händer. 
Imorgon ska vi åka och träna för Nina på Lejondal. Vi måste komma iväg och träna så vi är så redo vi kan bli inför första tävlingen om en månad. Royne är ju inte den som blir spänd och tittig på tävling, men han växer 3 dm och blir väldigt mycket flashigare vilket gör det svårt för mig att hantera om vi inte har tränat en del på bortaplan.  Nästa helg ska vi till Vällingby och rida klubbtävling, och om allt går bra fram tills dess så är tanken att vi ska prova på MsvB:2 då. Bra att prova när det ändå inte är "på riktigt". Ska göra en tävlingsplanering någon dag som jag kanske delar med mig av!
 
 
På bloggfronten går det väldigt trögt. Jag har bestämt mig för att bloggen ska få finnas kvar och jag kommer uppdatera lite då och då - typ tävlingar eller när jag hr något annat vettigt att skriva. Jag har ju aldrig någon med mig som kan fota nya bilder och jag har aldrig tidigare varit så pigg när jag går upp kl 5 varje morgon som den här veckan då jag lagt bloggen åt sidan. Så nu kommer det helt enkelt bli så. Jag måste fokusera mer på mig själv och min häst! 
2013 ska bli året då vi gör våra största framsteg, både jag och min häst och vi tillsammans! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0