Ny vecka på ingång

Jag har ju haft långhelg och varit ledig onsdag-lördag den här veckan. Idag blev det dock jobb igen och tanken var att jag skulle jobba hela nästa vecka också. Men till min lycka så kunde jag vara ledig imorgon och på tisdag, och därmed hänga med mina fina vänner till Norrland på en liten snabbvisit! Awesome!
 
Jobbade ju då som sagt idag, och förutom att vi inte hade några fungerande lampor (?!) så gick det bra. Ni förstår kanske hur mörkt det bli när solen inte ligger på.. Inte det lättaste att mocka då.
 
Innan vi rullar imorgon så ska jag hinna med en sväng på gymmet och så ska jag rida QD. Hans matte är bortrest och jag fick vara hästvakt under tiden. Frida kommer ut och sällskapar mig och rider på den stora svarta! Han behöver träna lite :)
 
I helgen vankas det tävling också med Fanelia, Vladi och Qui på Överby! Vet inte om Fanelias deal fortfarande är en ny sadel om hon vinner, men isf håller jag alla mina tummar för en vinst för Fanelia! Eller det hoppas jag ju på ändå, men extra mycket om det står en ny sadel på spel ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0