Riktigt dåligt.

Dagens start på Theo var riktigt, riktigt dålig. 
Jag red bara fram 25 minuter ( + 10 min skritt innan det ) eftersom han skulle gå med en ryttare till lite senare. På framridningen var han faktiskt ganska fin. Mjuk och trevlig och svarade relativt bra framåt. Dock kände jag inte riktigt att jag fick igenom honom helt, eftersom framridningen blev något kort. 
Väl inne på banan så la han av totalt! Det är inte minnet jag har av honom från vår tidigare "tävlingskarriär" för typ 3-4 år sedan. Då var det full fart framåt när man kom in på banan och han tyckte verkligen det var skitkul. Nu hade jag inte alls samma känsla. Det var ungefär som att rida i tuggummi, och vi kämpade oss runt hela programmet. 
 
Har ingen större lust att gå igenom hela programmet i detalj, men överlag så var det verkligen inte bra. Protokollet gjorde jag mig av med fortare än kvickt, hann bara läsa igenom komentarerna innan det försvann. Resultatet blev fantastiska 62%.. 
 
Det är ju lite roligt faktiskt - förra helgen red jag QD i en MsvC på 52% och var ändå ganska nöjd. Idag red jag Theo i Lb på 62% och var arg som ett bi för att det var så dåligt! Att jag dock rider som en kratta vid båda tillfällena kan jag inte komma ifrån, det måste göras något åt den saken! 
 
Nej, tack och lov att det dröjer enda till våren innan jag ska rida program igen. Vi har en klubbtävling till i december, men av flera olika anledningar så tänker jag faktiskt inte vara med och rida då. 
 
Imorgon är det back to work igen, vilket ska bli roligt som vanligt! Börjar sent och har lektioner på kvällen, bra dag med andra ord. Ska höra med Louise också om jag ska rida qd något i veckan :) De var och tävlade igår och kom femma i MsvC! 
 
Bästa lilla Theo på en lektion för typ 100 år sedan! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0