Torsdagstrim

Dagens träningsvärk var inte nådig.. Gårdagens ridning och träning satte helt klart sina spår. Mocka och så gick bra, men att sopa och skotta ridhuset var en riktig pina!! Men jag överlevde dagen ändå :) kanske tack vare att usek hade pannkakslunch.. Har väntat på den typ sen jag slutade där för två år sedan! Haha

Gabbe fick springa på lektionen på kvällen. Vi var ganska många som red så det blev lite svårt. Jag hade lite svårt att hitta ett flyt eftersom man fick svänga och stanna för andra. Det är förvisso bra med mycket övergångar, men jag måste få göra dem där jag vill och när jag vill. Men man får se det som att det är bra att kunna hantera att det är rörigt också! :)
Gabbe kändes ändå ganska bra, men mot slutet kon turbon och det om något är vad jag har svårt att hantera.. Men jag har ju bara ridit honom en vecka, så jag kan ju inte förvänta mig allt för mycket! Imorgon blir det skogsrejs. Vet inte riktigt när det ska hinnas med, men på något sätt ska vi väl lyckas! Jag jobbar ju hela dagen och vi är en man kort eftersom erkan är sjuk. Jaja, morgondagens problem. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0