Djursholm

Min väckarklocka ringde kl 4 imorse.. Upp och hoppa och iväg till Hogsta för att göra iordning Fanelia för tävling. Jag skulle åka med Emma och Fanelia till Djursholm där elittävlingarna pågår och de skulle starta en nationell St George. Eftersom de hade starttid strax innan 9 så blev det tidig uppstigning.
 
Fanelia skötte sig superbra från det att vi kom dit till att vi åkte hem. Hon börjar nog känna sig ganska världsvan vid det här laget! 
Jag har ju sett Fanelia på tävling ganska många gånger nu, och det vnliga problemet brukar vara att hon faller isär lite inne på banan, framför allt i galoppen där Emma fegrider lite. Då blir Fanelia lång som en solnedgång och alla samlade rörelser blir pannkaka. Men idag såg hon riktigt fin ut! Travdelen flöt på riktigt bra, men första skrittpiruetten blev dålig och den samlade skritten är inte riktigt Fanelias starkaste sida. Även galoppen var bättre än förut, men så efter en piruett så slapnade väl både Emma och Fanelia av lite för mycket och det blev ett avbrott till trav. Det avbrottet gjorde att bytet på kortsidan inte blev något byte och de borde ha fått 0 av alla domarna, men de fick snällt nog ettor och tvåor. Med de missarna landade de på totalt 63% vilket var lite lågt (trots missarna), men domarna låg överlag lågt i början av klassen. 
 
Finaste Fanelia! Dock gör hon sig inte alltd jättebra på bild.. ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0