Lägenhetsägare!

Okej nu har det hunnit gå över en vecka sedan jag skrev senast.. Börjar bli standard! 
Iaf så har det hänt en hel del sedan dess. Förra lördagen hade vi ju personalmiddag med stallet. Supertrevligt middag som slutade med en liten utgång. På söndagen var jag i Åkersberga med familjen för att fira min kusin som fyllde 18 och avslutade med tacos hos Carro på kvällen. 
Jobbade sen måndag och tisdag, ledig i onsdags så då passade jag på att gå till läkaren, fixa med banken och ha möte med alla deltagare i mitt och carros projekt. Jobbade sen torsdag-lördag och idag har jag varit på lejondal och suttit som skrivare på deras nationella tävlingar. Fick skriva åt Gustav svalling vilket var riktigt roligt. 

Det största dock som har hänt är att jag har blivit med lägenhet! Har alltså köpt min första, alldeles egna, lägenhet, belägen i Hässelby strand! Inflyttning är dock först i februari, men ändå! Känns otroligt roligt men samtidigt lite overkligt..! 

Senaste veckan har jag också varit helt galet trött, så jag har faktiskt redan bäddat ner mig i sängen och tänkte sätta igång nån bra serie innan John blund kommer. Imorgon är det jobb igen som vanligt. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0