2015 - jag är så redo!

Det nya året närmar sig med stormsteg. Imorgon, alltså 21 december, är årets mörkaste dag sen vänder det och går mot ljusare tider. Det är idag på pricken 11 dagar kvar av 2014. På ett sätt känns det hel rätt, och på ett sätt helt galet. Förstår inte riktigt vart året har tagit vägen? Det har varit ett väldigt händelserikt år med både toppar och dalar, och så lite mellanmjölk. 

Det känns ändå bra att snart få sätta punkt för det här året. Vända blad och hoppas att 2015 års linje blir något rakare än den kurviga det blev i år. 
Även om det har varit pest och pina ibland, så har det ju som sagt även varit mycket bra också. Jag fick spendera tre veckor på Strömsholm, där jag lärde känna två individer som jag inte skulle vilja byta ut mot något annat - Elton och Johanna. 

2015 ska bli året då jag tar det, hittills, största steget i mitt liv när jag flyttar hemifrån. Lämnar tryggheten på skattegårdsvägen där jag bott sedan jag var ett år gammal. 
Något jag också ska försöka göra är att jobba lite mer med mig själv. Framförallt när det kommer till den mentala biten som sätter ordentliga käppar i hjulen när det ska presteras. För mig är mental träning lite för mycket hokus pokus och jag tror inte det funkar, men jag kanske ska ge det ett försök? Jag har också lovat mig själv att lyssna lite mer på mig själv och kroppens signaler. Kanske inte gå upp klockan fem och springa trots att jag knappt kan hålla ögonen öppna och knäna gör så ont att jag knappt kan stå upp sen. 
Men framförallt ska jag sluta ge upp så fort det känns lite motigt. Jag ska bli starkare, både mentalt och fysiskt. Jag tror ju på att fysisk styrka ändå ger någon form av mental styrka. 
Mitt sista steg, eller kanske det första som jag tror kommer göra hela den tidigare nämnda processen lättare, är att jag ska hitta en häst att rida som jag verkligen trivs med! Men vem vet, det kanske om tre veckor visar sig att det är cappi? Eller i september att det är Elton? Eller någon helt annan, det vet vi inte fören den dagen kommer! 

Jag ska avsluta det här året med massa jobb (julafton, juldagen, annandagen, lördag nästa vecka och så tror jag att det blev nyårsafton också?). Därefter blir det skönt att sätta punkt, stänga igen 2014 års bok och om några år gp tillbaka och kunna se på det här året med helt andra ögon. 
2015 ska bli bättre! Jag ser fram emot flytten, vårterminen med eleverna, Falsterbo till sommaren och bara en sån där liten sak som att få skapa en ny playlist på Spotify kallad "2015"! 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0