Det blev tårta..!

Elton hade sjukt roligt på hoppningen, jag också för den delen! Taggad till tusen och hade världens bjudning mot alla hinder. Några kom vi lite stort på då jag tröck av honom lite tidigt, men överlag fick vi stora och fina språng. Sista banan vi skulle hoppa så höjde anette upp lite åt mig, alltså hindrena låg väl på Max 75-80 cm så det var ju inte direkt högt men alldeles good enough för oss. 
Det viktigaste med Elton är att man har en kvick och bra galopp och att han inte får bli lång och långsam. Hade en bra galopp på volten, men i hörnet innan jag svängde mot hindret så blev han lång ett språng och då hinner vi inte riktigt hitta tillbaka till den bra galoppen. Eftersom han låg på så mycket över lag så tänkte jag att han hoppar nog ändå.. Tji fick jag! Ett tvättäkta magplask blev det! Men allt gick bra, bara ena armen som är rejält blå efter att jag slog den i hindret. 

Riktigt roligt var det iaf! Vet inte vem av mig eller Elton som var gladast.. 
Efter lektionen hade vi en ordentlig mysstund innan jag begav mig hemåt. Behöver ju dock inte äta middag ikväll, räcker väl med att käka ridhusbotten? ;) 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0