Lilla julafton X2 - check

Vi har i alla år haft "lilla julafton" med kusiner och mor- och farbröder några dagar innan jul. Vi firar ju alltid med farmor och farfar på julafton, och vartannat år är kusinerna på pappas sida med. Så för att få tillfälle att ses så firar vi alltid lite ändå. När morfar levde var vi alltid hos honom med släkten på mammas sida, men i år var vi alltså här. 
Dock är det rätt skönt för vi bojkottar allt vad julmat heter såhär innan självaste julafton - igår bjöds det på hemmagjorda hamburgare och idag var det något kött. 
En julklapp har jag också hunnit få - en brödrost med bästa rimmet.. 
Och ja, jag kunde lista ut att det var en brödrost i paketet!! (Det är en hundra år gammal låt som pappa har berättat om för länge sedan där dom sjunger "en slemmig torsk i en brödrost") 

Innan allt drog igång idag så var jag i stallet och hade lektion för Hedda. De var riktigt duktiga och på slutet var sessan superfin! Jag hjälpte även Ellen att mocka lite i stora stallet eftersom de inte hade någon tredje personal idag. Hann med en tur till gymmet också dör pappa fick coacha lite. 
Imorgon väntar jobb och så ska jag väl gymma på kvällen också. Och baka avramlingstårta.. 

Gårdagens köksassistent - Alice snart sex år! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0