Glömt att jag har en blogg..

Så har det gått några dagar till sedan jag uppdaterade senast. Sen dess har jag hunnit vara i Turkiet, legat två dygn på sjukhus, käkat middag med vännerna och hälsat på djuren i stallet. 

Idag tog jag en pw på förmiddagen. Snabb dusch och sen ner till klipporna i hby strand för lite solhäng med Carro och Erica. Åkte sen därifrån in till stan för att fika med Johanna. Supermysigt och vi babblade på ordentligt om allt mellan himmel och jord i ett par timmar! Åkte sen till stallet där Carro och jag red ut i det fina vädret på gabbe och Missan. Fortsätter trotsa allt jag lärt mig på Strömsholm och red idag i linne och bikini.. Oops! Hästarna tyckte det var väldigt skönt att komma ut i skogen, iaf när vi kunde galoppera ifrån helikopterbromsarna! 

Imorgon tänkte jag ta min pw på morgonen, sen ska jag och Carro planeringsjobba lite inför vårt projekt vi drar igång till hösten. Tydligen ville hästarna ridas också, inte mig emot! 

Lite bilder sedan sist..







Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Vet du vilket datum ridskoleponnyerna kommer hem?
Och vilket klockslag åker/kommer första lasset?
Får man komma till stallet för att ta emot ponnyerna?
Får man åka med och hämta ponnyerna?
Vilken tid får/bör man komma till stallet om man vill ta emot ponnyerna?

Megahärlig blogg, superkul läsning! :)

2014-07-30 @ 21:56:49
Postat av: Anonym

Om du vet att många elever läser bloggen är det kanske inte så lämpligt att skriva ut i inläggen att du trotsar det du har lärt dig på Strömsholm (som ska vara Sveriges ledande ridsportanläggning) förmodligen finns det anledningar till att dom har sina regler. Visst att just rida i piké´tröja är mest för att det ser propert ut, men att rida i linne ser ovårdat ut. Vad du gör när inte dina elever ser är din ensak. Men att skriva ut i bloggen att du gör tvärtemot vad du just har lärt dig känns bara dumt.

2014-07-31 @ 22:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0