Metern, check!

Igår hade vi hästbyte igen på förmiddagen, och jag fick rida lambi. Hon var lite som en ponny, typ som Vetra! Kort steg och kort hals, och lite opåverkbar i vissa lägen. Men det är alltid nyttigt att rida andra hästar! 
På eftermiddagen hade vi gymnastikhoppning, men Elton tyckte det var lite lågt så det blev lite svårt att då till bra språng. Men han är ju en klippa trots allt. 

Imorse hade vi anridning på enkelhinder och hinder i följd med kombination. Elton var riktigt på hugget och hoppade bättre ju högre det blev. När vi trodde att vi var klara så sa Karin och Gunnel (lärarna) att vi skulle komma en gång till, men att där skulle höja upp lite. Då låg plötsligt sida hindret i kombinationen på en meter! Jag ska erkänna att jag var lite rädd, men såfort jag styrde mot första hindret i kombinationen så kände jag att jag kunde lita på honom  han tog verkligen tag i hindrena och hoppade så himla bra! Och det var inte ens svårt! Han är verkligen fantastisk <3

Imorgon ska vi hoppa terrängbanan! Jag och Rebecca p har startnummer ett, och alla vet ju att ett betyder bäst va?! På morgonen har jag lektion, så Elton får chillerilla fram till terrängen! 

Sovstund <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0