Lite för trött

Efter en vecka här är man ganska mör, både i kroppen och huvudet. Hade planerat att gå och lägga mig direkt efter kvällsfodringen igår, men saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig och det är tyvärr sånt man får räkna med när man sysslar med hästar! Det var en av hästarna som fick kolik, tack och lov ligger ju djursjukhuset precis nedanför vårt stall, så vi vandrade ner dit med hästen. Där blev vi sedan kvar till 2 på natten, då några andra kom till undsättning så vi fick gå och lägga oss. Självklart ställer man upp för sina vänner, och vi hade aldrig lämnat henne ensam med hästen om inte de andra erbjudit sig att komma. Hästen står fortfarande kvar nere på sjukhuset och vi håller verkligen alla timmar för att det ska bli bra!!! 

Jag somnade väl runt 3, så när klockan ringde kvart i 6 imorse trodde jag på riktigt att det var ett skämt! Men jag pallrade mig upp och drog mig ner till reprissändning där både jag och Rebecca höll på att somna.. 
Efter teorin hade vi banhoppning, som gick riktigt bra! Elton bjöd verkligen på mot hindrena och tyckte livet var toppen! Banan låg på 90 cm, och det kändes väldigt lätt så steget upp till 1 meter känns inte så farligt. 

Nu: teoridags och sen väntar ett dressyrpass! 

Elton och jag var lika pigga innan hoppningen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0