Sunday funday

Godmorgon vänner! Eller okej, klockan är tjugo över två, men jag tog en ordentlig sovmorgon och var sen ute på en två timmars lång promenad med Kennie, så i min värld är det fortfarande morgon eftersom jag precis ätit frukost.. 
Hur som, det är söndag idag om någon missat det. Min dag ska gå till att plugga, planera och packa. Känns helt sjukt att det bara är en vecka kvar tills jag åker! Va fasen, det var ju alldeles nyss jag skickade in ansökan?! Men tiden går fort när man har roligt. 

Imorgon går vi in på sista lektionsveckan, vilket känns ännu mer galet. Även ridlägret startar imorgon, så veckan ser ut ungefär såhär:
Måndag-onsdag: ridläger
Måndag-tisdag: lektioner som vanligt, alltså har jag lektion mellan 17 och 18 båda dagarna. 
Onsdag: första gänget hästar åker på sommarbete
Torsdag: ridlägerhästarna åker på sommarbete och så fort hästarna lämnat stallet ska det börja tömmas! Att tömma 50 boxar och spiltor tar lite tid och är ganska jobbigt.. ;) 

Fredag- söndag ska jag hänga i stallet med chirre eftersom hennes häst kommer hit och Elton stannar kvar hemma. Vi ska fira midsommar i stallet också - långtur tidigt på morgonen, champagnefrukost, dansa små grodorna runt ett hinderstöd, rosélunch och så middag hos mig. Blir nog en bra midsommar! ;)
Midsommar förra året ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0