Bästa theo och avramlingsshots!

Man hinner med mycket på en fredag som denna. 04.45 ringde klockan och jag hoppade upp ur sängen för en prommis med Kennie, som dock inte var riktigt lika pigg på det som jag men ut kom vi tillslut. Jobbade 06.30-17.50, men var i stallet 06.15-20.30. 
Vid lunch ungefär red jag lektion för Annie på theo, och det gick riktigt bra! Han känns verkligen så himla bra just nu och det är så roligt att rida. I början var det inte riktigt lika bra som igår, men på slutet red vi igenom programmet vi ska tävla hemma i påsk. Det gick ju alla tiders! Övergångarna ( som brukar vara det svåraste) kändes lätt som en plätt, och att ställa till höger var en barnlek! Äh, så jäkla nöjd idag, bästa bästa theotott <3

Efter jobbet skulle jag hoppträna med Elton. Han har vilat lite sista veckan eftersom han haft en hovböld, så jag var lite orolig att han skulle bli för pigg. Jag blev då lite feg, och då blev han ännu fegare och det hela slutade med att jag fick käka ridhusbotten och nästa helg bjuda på avramlingsshots! 
Jaja, vi kom igen och sista banan vi hoppade kändes det bra! 

Nu ska jag sova som en stock och förhoppningsvis vakna som en helt ny människa imorgon. Då väntar nämligen en prommis med Kennie, löpning, spinning, core, samling i stallet för att bygga bana inför söndagens hoppning och avslutningsvis ett födelsedagskalajs på kvällen. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0