Fridaaaay

Har spenderat den här dagen med att shoppa, massor! Eller allt är väl relativt, men jag vet inte när jag handlade såhär mycket senast.. Ska visa er en del lite senare. 

Var en sväng i stallet och gjorde klart hästlistan för imorgon och nu har jag parkerat vid köksbordet med böckerna i högsta hugg. Försöker planera för en teori till imorgon. Är det någon teori jag behöver vara preppa för så är det den här.. Några i den gruppen har ganska högs krav, och dessutom blev det lite arga miner när jag nämnde att det skulle vara teori ;) så då gäller det att verkligen leverera! Jag tycker det är synd att teorin är så "tråkighetsstämplad" hos oss, för det är verkligen så himla nyttigt. Jag har lärt mig otroligt mycket bara på att hålla teorilektionerna, och då är det sånt som man egentligen kan men kanske bara behöver en liten påminnelse och uppfräschande av minnet! 

Ikväll ska det hopptränas med pärlan Elton. En liten bana med två trippelbarrar väntas. Trippelbarren har varit mitt största hjärnspöke i hoppningen (bortsett från höjderna..) efter att jag åkte av för flera månader sedan.. Men idag ska vi ta tjuren vid hornen! 

Right now! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0