Looking forward

Åh, har så mycket att se fram emot just nu! Tänkte lista upp mina "största" happenings som väntar.
 
7-8 juni - Åker till Göteborg med mina fantastiska babes Carro, Ellen och Erica för att se Håkan Hellström på Ullevi! Vi flyger ner på lördag morgon och flyger hem igen på söndag kväll, med andra ord en hel helg i götet med mina favoriter.
 
22 juni-11 juli - Tre veckors kurs väntar i en fantastisk miljö. Tar med mig en kompis i form av en stor svart häst. Det ska bli riktigt roligt, och framför allt tror jag att det är väldigt lärorikt!
 
12-13 juli  - EVENTUELLT åker jag ner till Falsterbo där mina babes redan väntar på mig! Det beror lite på hästen och så efter kursen. Men funkar det, så åker jag ner!
 
20-27 juli - Turkiet med mam&pap. En riktig sol och bad semester väntar på oss. Bara släppa allt här hemma och åka bort. Tror det kommer vara välbehövligt med tanke på vilket tempo det verkar vara på kursen!
 
24-28 september (tror jag det var..) - NEW YORK! Staden man inte kan få nog av! Åker med mam&pap, och även min mormor och hennes väninna kommer vara där. 
 
Har fem veckors semester i sommar + att jag tar ledigt en extra vecka när jag är på kursen. Så sex veckor ledigt är inte så pjåkigt! Börjar jobba igen i början på augusti. Blir nog en riktig höjdarsommar tror jag. Min första riktiga semester och lediga sommar. Har ju senaste fyra-fem åren jobbat heeela sommaren, så det ska bli najs att vara ledig!
 
 
Lite bilder från förra sommaren
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0