Work work

Trots att jag jobbar på lördagar så känns det som att jag är ledig! Börjar ju vid halv 8, men sen har jag lektioner 9.15-12, lunch 12-13 och sen lektioner 13-15.45. 
Den här dagen bjöd på väldigt varierande lektioner. Första gruppen gick ut och travade lite i skogen, andra fick vara inne, tredje gruppen var ute halva och inne resten, fjärde gruppen fick gå som den första, femte gruppen red jag ut med och sjätte gruppen hade teori. När ponnyerna går ut och travar ute så springer jag ju brevid, men femte gruppen var en storhästgrupp och då blir det ganska jobbigt att springa med :p. Så jag skulle rida med dem på theo, dock kunde vi tyvärr inte trava så mycket eftersom en häst blev lite stark. Men skönt ändå för hästarna att bara få ta en lugn skrittur i skogen i det fantastiska vädret! 

När jag kom hem så drog jag på mig träningskläder och gav mig ut på en två timmars promenad i solen. Så skönt! 
Imorgon väntar en sovmorgon och pluggförmiddag, sen på eftermiddagen/kvällen är det allsvenskan final för vårt storhästlag i div 3. Både Annie och Lollo ska rida och jag blev tydligen förste groom! Men jag klagar inte! :) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0