Fredag

Idag var dagen då Elton och jag egentligen skulle åkt till Mälarhöjden för att delta i instruktörsmästerskapen i dressyr, men av olika anledningar blev det inte så. 
istället stannade jag hemma och tog hand om stallet med Chris och Lollo. Vi hade det asmysigt i leran.. eller typ.. Nej men det gick bra och vi var klara i god tid. 
 
Efter lunch red jag ett pass på Missan i ridhuset. Erkan longerade lilla shettisen kelly samtidigt och Missan har nog aldrig sett Kelly inne i ridhuset, så hon var lite fundersam till vad det var för liten varelse?! 
Missan kändes okej i början, men det där med att rida i vänster galopp.. vet liksom inte vad jag sysslar med riktigt. Kände mig verkligen som en nybörjare som precis lärt sig fatta galopp.. Hon fattar ganska bra på hjälpen, tar två språng och sen bara fläker hon sig iväg och blir lång som en solnedgång. Hon kan ju, det vet jag, men när jag rider så dåligt så är det inte så konstigt att det blir pannkaka. Som tur var så red Annie på Elton samtidigt, så när hon hade ridit klart kunde hon hjälpa mig lite. Då blev det ju bättre, men det hänger ju fortfarande så himla mycket på mig att jag måste rida bättre. 
 
Jag slutade egentligen jobba vid 15.30, men åkte ändå inte därifrån fören vid 18. efter jag hade ridit så putsade jag Missans grejer, och därefter skulle både hon och Elton få sin kvällsrykt och gosstund. Det tar ju sin lilla tid, men det är det värt. Balsam för själen deluxe <3
 
Imorgon ska jag nog åka en sväng ut till Börjes om jag hinner. Behöver fylla på förrådet med sånna saker som alltid går åt, typ vantar och pälsglans. Sen ska jag till stallet för att rida Missan och gå på föreläsning med Johan Plate. 
 
 
Bästa Missan och Elton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0