Milen och föreläsning

Imorse snörade jag på mig löparpjucksen och gav mig ut på en runda. Kändes ganska bra och hade inte så jätteont i knäet, så jag bestämde mig för att ta milen. Inte fan gick det fort, men elva kilometer blev det! Ett steg i rätt riktning, att inte hela tiden slå mina egna personbästa och liknande. Jag vill ju alltid vinna över mig själv och tävlar mot mig själv hela tiden. Så idag valde jag en annan spellista på Spotify så jag inte hade en aning vart jag "borde vara" när en viss låt går igång. Att känna att det viktigaste är att ta sig runt. Karro vs. Hjärnspökena 1-0! 
Att knäet dock gör så ont nu att jag knappt kan stå upp är en annan femma, det viktigaste var ju trots allt att ta sig runt.. 

Åkte förbi gymet sen för att hämta mitt passer-armband så att jag kommer in. 
Tog sen en promenad med Kennie upp till stallet där det väntades föreläsning med Fia, först för våra barn och sen för tävlingsryttarna. Det handlade mycket om hur man hanterar stress och press på tävling. Jag är ju så himla bra på det vet ni ;) att hantera stress och press över huvud taget. 

Nu har jag precis ätit middag med mamma och intagit sängläge i väntan på så mycket bättre! Det bästa med att det bara är jag och mamma hemma är att ingen av oss orkar laga mat = det blir mackor till middag! Oopsi! 

Imorgon är det mini-truppen på morgonen och sen tänkte jag väl åka till gymet eller något sånt. Springa kanske om knät är på min sida. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0