Flashback friday

Jobbet har flutit på idag och vi hade grym hjälp av bästa Chipparna! De har varit där hela lovet, lite olika personer varje dag men alla har varit grymma. 

Elton fick vilodag idag eftersom han både gick med mig igår och med elev på lektion på kvällen. Men han ska få gå både lördag och söndag. 
Efter lunch red jag och erkan ut på Missan och gabbe. Vi har inte gjort det sedan i våras så det var väldigt mysigt! Förra hösten gjorde vi det nästan varje fredag, så det var verkligen Flashback friday idag. 

Missan hade eld under tassarna och körde full fart framåt med öronen spetsade hela tiden. När vi skulle galoppera i galoppbacken gick det fortare och fortare för varje språng, så gabbe fick kämpa för att hänga med bakom oss. Vi travade sen över ängen och fattade galopp i backen tillbaka mot stallet. Då var det verkligen full fart! Missan laddade i kurvan och sen hade jag lite svårt att bromsa haha! 
Men med Missan behöver man aldrig känna sig rädd, känns inte som man kan åka av henne. Klart det kan gå lite fort ibland men man känner sig alltid trygg! 

Imorgon jobbar jag och Elton ska som sagt få springa lite, ute om det är fint väder och annars i ridhuset. Erkan och jag ska dessutom försöka rida ut på några hästar om dret tillåter. Det är ett par stycken som behöver lite glädje i vardagen igen, och det är i många fall ganska lättlöst med lite race i skogen! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0