Full fart framåt

Hade värsta planen för allt jag skulle göra idag, men som vanligt blir det inte riktigt så ;)

Åkte till stallet vid 10 för att rida ut på Elton och fick med mig Lollo och gabbe ut. Hästarna var lite sega i starten men Elton fick upp farten efter en stund! Fick tillomed säga till Lollo att gasa i mördarbacken hehe! 

Sen åkte jag till granngården i Barkarby för att handla lite. Dock hade de inte det jag skulle ha, så jag kom bara därifrån med melass och gummisnoddar till ridakolan. Åkte vidare till Hööks i Väsby där jag hittade ett gummibett med fasta ringar. Dock tredelat, men det borde gå endå. Fick med mig en mirakelsalva också, eftersom Elton har så lätt för att bli lite nypt ovanför mungipan. "Makes your horse feel good"... Vi får väl se ;)

Åkte tillbaka till stallet för att rida min lektion på kvällen. Fick rida på fina prinsessan Mistrea. Vi red för Lollo eftersom Annie var borta och höll oss ute i paddocken hela lektionen. Jätteskönt att rida ute och hästarna uppskattar nog också att slippa se fyra väggar! 
I början kändes hon ganska bra, sen fick vi soppatorsk deluxe.. Men jag fick bra hjälp av Lollo och på slutet kändes det ganska bra igen. Hon är så härlig den lilla hästen! 

Imorgon är det jobb igen som vanligt, men dagens höjdpunkt är ändå att usek kirrar pannkakslunch! Helt klart det bästa med att det är lov, och att vi får massa grymma hjälpredor i stallet förståss! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0