Baklava

Jobbat som vanligt. Allt flöt på bra och mitt på dagen tog vi en liten paus för att rida på de två nya hästarna som kom inatt. En extremt charmig ponny vid namn Lava, som vi snabbt döpte om till Baklava, och en stor häst vid namn.. bam bamb baaaaaaam.. CARRO! Inte OK någonstans! ;)
Jag red iaf på ponnyn och erkan på den stora. Ponnyn var makalöst gullig och väldigt snäll. Jag skulle prova att göra lite nybörjar grejer som att flaxa runt i sadeln, händerna var all världens väg osv, och den brydde sig inte alls! Tror det kommer bli en bra lektionsponny! 
 
Jobbade Elton på lina på eftermiddagen. Spände in honm med pessoaselen och han funkar riktigt bra på den. Höger varv, som är det svåra varvet, blir superbra. Dock blir det lite svårare i vänster eftersom han gärna skjuter ut höger bog där, men det är ändå helt ok. 
 
Imorgon är jag ledig, men jag tänkte nog rida min lektion på kvällen iaf. Har ju ridit en gång på hela terminen, så det är kanske dags nu. Har inte bestämt mig till hunra ännu, men vi får väl se. I övrigt har jag inte så mycket planerat. Ska till banken och tänkte dra förbi en sväng på gymet. 
 
Världens bästa ponny. Ingen kommer någonsin kunna ta den plats han har i hjärtat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0