Fredag

En lite lätt stressig, men ändå ganska bra, fredag börjar närma sig sitt slut. Jag var i stallet vidhalv 7 imorsr för att gå på morgonepromenad med Kennie. Som vanligt tog vi rundan, iknlusive galoppbacken så att det blev fyra km. 
Vi öste på med stallet sen och innan lunch red jag Ester ett pass. Hon fick gå på lina först innan jag satt upp. Inte för att hon på något sätt är vild eller så, utan mer för att hon ska få chansen att komma igång lite och hitta sin egen form och balans innan man sitter upp. 
I början när jag red var hon ett riktigt pain in the ass, men mot slutet släppte det och stundtals kändes hon fin. Jag har ju ridit henne som om hon var gjord av porslin.. Men nu börjar jag inse att man kanske ska våga rida litegrann ändå.. ;)
 
Fick ta en riktig snabblunch innan jag skulle ha privatlektion vid 13.30. Två superduktiga elever som red så himla bra idag. Så glad över att få se deras utveckling! När lektionen började närma sig sitt slut ville jag bara att de skulle fortsätta rida en timme till, för då började de båda två hitta känslan ytterligare ett snäpp! Tyvärr går ju inte det, så de fick snällt skritta av istället.
Hade en lektion till innan jag slutade och åkte raka vägen ut till Hogsta.
Qd fick också gå ett pass i ridhuset, och ja..han var väl inte på topp. Kändes faktiskt skitdåligt om jag ska var ärlig! Men men, han tål som sagt inte riktigt att vila, så jag får väl hoppas att det berodde på det. I helgen ska hans ägare Louise rida, så får väl se om hon känner desamma som jag gjorde. 
Jag hade faktiskt en tanke på att ta med gramanen ner till ridhuset (Innan hans skada gick det inte att rida honom på träns utan graman. Men nu efter skadan så har jag haft gramanen på de första två gångerna, men sen har jag inte kännt att den behövts.), men jag är glad att jag struntade i det. På gramanen kan man få honom att kännas rätt trevlig, trots att han inte är helt loss. Och då hade jag nog inte kännt problemen jag kännde idag. Så en klapp på axeln till mig själv idag! 
 
Qd fick sig en ordentlig dusch efter passet och sen gick vi på en mysig promenad i solskenet. Det är sånna stunder jag verkligen saknar att ha egen häst.. 
 
Kvällen har jag sedan spenderat med jobb inför Minitrupps-träffen på söndag. Det är en del material att skriva ihop, så jag lär sitta här en stund till ;) Tur att det är roligt och att barnen rider så bra! 
 
Alltså dagens skratt stod Christoffer för.. Jag ropade på honom för jag behövde hjälp att välta ner en höbal. När han inte kom så gick jag bort mot hörnan eftersom jag visste att han var där. I Gabbes box möts jag av detta.. Nämnde jag förresten att Christoffer fyllde 30 år i januari? Tur man har kul på jobbet iaf! 

Kommentarer
Postat av: Ludde

Haha, jag orkar inte 😂😂😂

2015-04-18 @ 23:29:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0