Inte som planerat

HK har inte varit på topp sedan påsktävlingarna (då han var riktigt fin!). Han har varit tjurig och sparkat mot skänkeln. I början var det inte så farligt, det kändes som något vi bara behövde rida oss igenom. Men när det nu inte har gett med sig på två veckor så har vi ju fått inse att det är något som inte är som det ska.. Igår visade han tydligt att han inte var nöjd med livet. Jag avbokade dagens planerade programträning och ringde Annie som fick råda mig lite igår kväll. Planen nu är att prinsen ska vila ett par dagar och så får vi se sen. Det innebär ju också såklart att jag inte kan starta 1 maj. Så himla tråkigt, men det viktigaste är ju att han mår bra. 

Jag känner mig mest bara ganska tom. Ledsen över att han inte mår bra och frustrerad över att det uppenbarligen är något jag gör fel. Fyra stackars hästar har jag lyckats rida sönder.. Det klart det gör fruktansvärt ont i hjärtat att stå med det facitet i handen. Allt jag sätter mig på rids sönder. Och av riskolehästarna funkar de jag har ridit när de kommit inte jättebra.. 
Det är  klart man tvivlar rätt mycket på sig själv i ett sånt här läge. jag är så trött på att ständigt misslyckas. Vet att jag inte borde skriva det här eftersom flera av mina elever läser detta, men jag är också människa. Jag ska vara en förebild, men man får inte glömma att även solen har sina fläckar. 

Självförtroendet har fått sig en ordentlig smäll och jag vet faktiskt inte hur jag ska bygga upp det igen. Rida tänker jag inte göra, inte just nu. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0