Gillar kontraster

Igår ägnade jag dagen åt att bada smutsiga sommarbetesponnyer på ridskolan, idag åkte jag med Helge till Vallentuna där han skulle springa Grand Prix. Lite kontrast kanske ;) 

Åkte ju på morgonfodring och utsläpp också, plus att jag fick raggisen att ta hand om idag. Så jag var på plats vid sju Imorse för att ge pållarna mat. 
Fixade Helge, lastade in honom i bussen och åkte mot Vallentuna. Plockade upp Karlsson på vägen Och så rullade vi vidare. 


Väl på plats kunde vi följa vår tidsplan exakt! Kungligt bra alltså. 
Helge var fin på banan och de slutade på 68,7% och blev tvåa! Så duktiga! 


Vi var henna igen vid typ halv sex och då skulle jag rida raggan. Tänkte först bara jogga henne lite lätt eftersom jag var så trött. Men hon kändes ganska bra från början (plus att hon började svettas redan när jag värmde upp pga värmen, så jag hade ändå behövt spola och vänta tills hon torkat), så jag red på lite mer än ursprungsplanen. Fick även lite hjälp av Emma vilket var väldigt bra. Överlag kändes raggan ganska fin. Hittar ju fler och fler knappar för varje gång jag rider och sista gångerna har vi inre fått ett enda ofrivilligt byte pga att jag hannar snett och ställer utåt. I galoppen har jag haft lite svårt att hålla henne kort i kroppen och tillräckligt samlad, men idag var det mycket bättre! Det var helt klart värt att landa hemma vid halv tio på kvällen för att spendera lite tid med raggis! 

Nu vankas jobb på ridskolan söndag-fredag. Imorgon där jag nog leva på ett par burkar celsius.. Så jäkla trött 😴

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0