Hästägare?

Alltså ni kan inte förstå hur himla gärna jag skulle vilja ha häst igen.. Det har gått två år sedan min pärla Royal flyttade till vällingby för att ta anställning som ridskolehäst. Jag är då glad över att det blev som det blev och vi kunde inte ha hittat en bättre lösning. Även om jag hela tiden har saknat att vara hästägare så har det på ett sätt varit lite skönt. Jag har haft egen häst sedan jag var tolv år, så ett litet avbrott var nog välbehövligt. Jag har verkligen haft turen att få rida många andra olika hästar under dessa år, så i perioder har jag nog ridit mer än vad jag gjorde som hästägare. 
Men nu skriker hjärtat efter en ny häst.. 

Efter våren med QD, som ju tyvärr inte slutade son planerat, och nu bara ett par dagar när jag passat raggan, så känner jag verkligen att jag vill ha häst igen. Inte bara för själva ridningen, utan främst allt runtomkring. Lägga upp veckoplaneringar, gå på promenader på vilodagarna, planera tävlingar och bara kunna få göra allt på mitt sätt. 

Mitt största bekymmer med en egen häst är inte det ekonomiska eller tiden (även om det såklart spelar in också på sätt och vis), jag lever mer än gärna snålare än vad jag gör idag och kommer hem senare på kvällarna för en häst. Det största bekymret är uppstallningen. Förutom ridskolan (där det inte finns några platser att hyra) så finns det inga stall här i närheten. Mälaröarna är närmast, men att åka dit i rusningstrafik tar mig en timme enkel väg och då är vi bara på hogsta som inte ens är Ekerö.. Där kommer ju tiden och pengarna in också. Det är inte möjligt för mig att spendera då mycket tid i bilen varje dag, plus att det blir fruktansvärt dyrt med bensin.. 

Men jag vill så himla gärna ha häst igen..! Så just nu jobbar jag istället på att min mamma ska köpa en häst till sig som jag kan rida lite på ibland ;D det är ju ett steg i rätt riktning liksom! 





Jag saknar verkligen det här ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0