Here we go again

Så var alla hästar hemma på ridskolan igen och laddar nu upp för att börja lektionerna på måndag. 
Igår hämtade vi hem första gänget och alla gick på trailerna så snällt. Då är ju inte alls vana att åka trailer, så jag var faktiskt lite impad! 
På kvällen åkte jag till Kersö för att rida raggan, lite senare än planerat men så blir det ibland. Raggson kändes iaf mycket bättre än när jag red dressyr på henne senast i fredags. Vi var på utebanan i kvällssolen och jag hade inte kunnat få ett bättre avslut på den dagen. 



Idag har vi hämtat hem resten av ridskolehästarna. Första vändan vräkte regnet ner, men det gav med sig ganska snabbt. Andra vändan åkte jag och erkan till skogshagen och tog med oss två hem i trailer. 
Alla hästar har verkligen skött sig då himla bra! Annars är det alltid någon som bråkar eller inte vill blir fångad, men i år har alla varit supersnälla!! 



Imorgon är det work work, likaså på fredag. Efter jobbet på fredag tar jag med mig erkan till Kersö så står lite hoppning för Raggans del på schemat. Lördag är jag ledig från jobbet men då ska jag åka med Emma på tävling i Vallentuna. Sen jobbar jag igen på söndag, så det blir full rulle men jag gillar ju det 😄

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0