Fina raggan!

Var på Kersö nu ikväll och red lektion för Emma på raggan. Så roligt att rida lektion för Emma igen, det fanns ju ändå en anledning till att jag hamnade hos henne för många år sedan liksom! 

Raggan kändes iaf ganska bra redan från början. Jag hittar fler och fler knappar för varje gång. 
Det var verkligen så roligt att rida idag! Även om jag kände mig som en nybörjare ibland när Emma tjatade om att titta framåt, sträcka upp sig och korta tyglarna! Herregud, vet inte hur många gånger jag fick höra just dessa tre idag :p 
Galoppjobbet blev bra när jag hittade mitt egna säte. Då kunde vi både samla, göra byten och halvpiruetter! 
Därefter tog vi travjobbet där det egentligen var samma sak - titta framåt, sträcka upp sig och korta tygeln. Och när de bitarna föll på plats så kom traven som ett brev på posten! Det är egentligen traven jag tyckt varit svårast. Antingen har hon blivit för hastig eller för långsam eller för lång eller för spänd. Listan kan göras lång på allt som blivit fel, men idag hittade vi dragläget och då är allt så enkelt. Galoppen har också varit svår då jag inte kunnat komma tillbaka så bra, men när jag började rida med sätet idag så var det ju plättlätt! 
Fina raggan! Så glad att jag får rida en så fin och välutbildad häst. Det är verkligen inte perfekt det vi gör, men hon lär mig. Och det jag kan träna upp på henne, det kan jag ta med mig när jag rider jasper. Alla små små detaljer som är så lätta att glömma. Jasper är ju ung och det är väldigt mycket grovjobb, på raggan kan man finrida mycket mer. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0