Snöbus

Det här inlägget skulle publiceras igår, men det ville sig inte riktigt då..!
Började dagen på bästa sätt genom att, helt ensam (börjar ju en timme före Chris på tisdagar), dra den proppfulla hökärran genom 2 dm orörd snö ut till hagarna.. var helt slut redan efter en halvtimme av arbetsdagen! 
När Lollo dök upp hade hon en hejdundrans idé - vi skulle ut och busa i snön med hästarna idag. 
 
Vi öste klart med stallet och så gjorde jag och erkan iordning Gode och Proppen och gav oss ut. Problem nummer ett var bara att jag inte kom upp.. Gode Gud ville inte stå still hehe.. ! Men väl uppe hade vi världens fart i skritt. Vi tog ett varv i skritt på galoppbanan och sen höll vi oss i trav. Gode hade hur kul som helst, jag hade inte riktigt lika roligt i början men efter något varv så insåg jag att han var ganska snäll så då kunde jag också slappna av lite ;) 
Det var bara någon gång vi var ner i diket och vände, men annars gick det strålande bra (bortsett från de gångar då han stannade och inte ville gå hehe..)
Lollo knäppte även några bilder på stjärnan.
 
 
Jag gick in en kortis i ridhuset med honom sen så han skulle få jobba lite i galopp också. Där var vi tillbaka till det lilla problemet igen - jag kom fanimej inte upp! det där med att stå still var inte riktigt hans grej idag. 
Väl uppe så galoppjobbade vi som sagt lite, och han kändes faktiskt riktigt fin. Ihop i kroppen och hade väldans massa egen bjudning. Vi provade en diagonal åt varje håll där han helt enkelt bara inte fick byta galopp, vilket han heller inte gjorde! Duktiga häst. 
 
In med Gode och nästa häst, Pjotter, stod sadlad och redo på gången. Den här vändan var vi ute alla fyra (jag, Erkan, Chris och Lollo) och vildast av hästarna var den, till vardags, absolut lugnaste hästen vi har - Vildiato. Hur roligt som helst var det, trots att jag kommer ha träningsvärk i vaderna imorgon eftersom det inte gick att rida lätt när Pjotter la i turboväxeln. 
 
 
Imorgon är jag ledig och har tänkt mig en dag i sovandets och träningens tecken. Ska passa på att ta en ordentlig sovmorgon eftersom jag jobbar på lördag och ska morgonfodra inför märkestävlingen på söndag. Ingen rast och ingen ro.
En långprommis med Kennie är inplanerat, likaså ett pass på gymmet innan jag åker till stallet för att rida lektion. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0