En dag på vift

Nu har det gått ett par dagar sedan sist jag skrev. Har hunnit med allt ifrån att högtrycka stallet till att spika plaketter och gå på semester! 
Hur bra chefer har man inte som i torsdags kom med förslaget att vi jobbade på den dagen och gick på semester en dag tidigare?! Love them! 

Idag har jag varit på vift hela dagen. Var i abrahamsberg halv 11 där jag mötte Annie och vi blev upphämtad av Lollo för att åka till nettan i Enköping. Vi kilade runt på gården, åt lunch och fikade. 
Vår alldeles egna fashionista Humlan, som endast tänker gå i koppel om det är i Leo..! 

Vid tre-tiden började vi rulla hemåt igen. Stannade till hos hästarna på betet och alla mådde bra. Gulligast var ju Herman - såklart! 
Stannade också på Börjes på vägen innan jag åkte med Lollo ut till färingsö för att hälsa på gabbelito. De bor på en supermysig gård på färingsö och har det superbra. #älskaordningochreda 😍


Var hemma vid typ 19, eller ja hos mamma och pappa. De är borta i helgen så jag passar kentucky hemma hos dem. 
Imorgon tänkte jag åka till överby och titta på dressyr och träffa min fina vän Johanna! Annars har jag inte så mycket planerat. Nästa vecka blir också lugn, ska till kiropraktorn på måndag och jobba hos Emma över helgen. Annars tänkte jag hänga lite hos hästisarna, äni och lola på färingsö. Åkte ju på att vara hästvakt några dagar över Falsterbo - inte mig emot ;) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0