Att man kan påverkas så mycket..

Min morgon började inte på bästa sätt.. 
Inledde med att klafsa ut i leran för att fodra ponnyhagen. Hade typ 25 kg hösilage i famnen (alltså inte i påsar, utan bokstavligt i famnen). Klafs klafs - och plötsligt har jag vatten i HELA stöveln.. 
Sen ställer jag ut hästarna i fel ordning, så att jag måste ta in vassi för att få ut sessan.. 
Avslutar utsläppet med att Tessan springer in i stora stallet istället för att springa ut i hagen. 
När vi väl börjar mocka så är det en helt sjukt jobbig mockdag. Tisdagar brukar annars vara bästa dagen på veckan, går Max två kärror på boxraden inklusive hörnan. Idag fick jag i boxraden minus två boxar på tre kärror.. 

Men så vid lunch red jag ju QD och det gick bra, så allt som skedde efter lunch kändes mycket lättare! 
Lollo råkade spräcka läppen på mig genom att slå i min vattenflaska när jag drack. Det blödde lite och läppen svullnade något, men vad gör väl det om hundra år? 
Jag tog alldeles för lång tid på mig att rykta QD så jag hann inte ge mig ut och springa när jag kom hem, men det var han ju ändå värd! 
På kvällen Skulle pappa hjälpa mig att fixa tvn, men fjärrisen var trasig så vi lyckades inte. Men vi fick ju iaf igång wifi, alltid något! 

Det jag vill komma till är att det egentligen är rätt komiskt hur mycket jag kan påverkas av ett bra ridpass. Jag får energi så det sprutar ur öronen och skulle kunna bestiga ett berg utan problem! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0