Så tacksam

Min fina QD är ju på plats på vällingby sedan igår och idag tränade vi program för Annie på morgonen. 
Jag inledde framridningen med att vara arg, irriterad och stressad. Trots det så kändes QD helt okej från början. Han var ganska mjuk och hade bogarna helt ok på plats. När jag sen skulle börja rida ordentligt och sätta ihop honom så funkade ingenting. Han föll in i balanstrav, blev stark och jag kom aldrig till någon bra ridning. 
Väl inne på banan fick jag börja med att bara rida på volten och hitta bogarna. När det kändes bättre så red jag igenom  programmet, och med mycket hjälp så blev det helt okej! Även om känslan inte är den bästa, så ser det helt okej ut! 
Det var som Annie sa - det kan se så himla lätt ut, för att ibland se så himla tungt ut. Och det är verkligen så det är! 

Det bästa av allt - QD får stanna på vällingby hela veckan! Så himla tacksam att han får det, verkligen en sten som släppte. Han haft lite lätt panik över att jag inte skulle hinna träna tillräckligt mycket den här veckan, men nu löser ju det sig och jag ska verkligen försöka träna så mycket som möjligt för Annie. 

Imorgon ska han dock få lite välförtjänt vila, då kör vi på igen på tisdag. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0