Solig promenad

Min fina ponny har fått en välförtjänt vilodag idag efter tre ganska tunga dagar. Han är ju fortfarande under igångsättning, så det är viktigt att inte glömma bort att han måste få chans att återhämta sig. Har man en häst som honom är det så lätt att bara rida på, eftersom han har så mycket energi och bara vill mer och mer hela tiden. 

Så idag började jag jobba en timme tidigare och tog en extra timmes lunch. Vi gick på en mysig promenad på ängen i solen. QD tyckte det var lite spännande med en ny äng, massa hundar, människor, cyklar you name it! Men han skötte sig bra och väl hemma fick han sig en ordentlig rykt innan han fick gå tillbaka ut i sin hage. Han verkar trivas väldigt bra, och älskar verkligen all uppmärksamhet han får. Jag säger då det, han är verkligen helt fantastisk! Att han dessutom går runt och smågnäggar åt allt och alla, verkligen inte på ett hysteriskt eller skärrat sätt utan mer som att han försöker säga "tja, QD heter jag, vem är du?". Så himla gullig! 

Imorgon ska jag få lite hjälp med honom av Annie och på onsdag kommer som sagt Nina. På torsdag tänkte jag att han skulle få jobba lite på töm och på fredag kommer Louise och hämtar honom eftersom han ska till ultuna och få nya skor. Sen åker de därifrån hem till hogsta igen. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0