Danish

Den där Grape vill man nog inte anställa, det skulle inte jag vilja iaf.. Igår hade jag sönder hökärran (hur fan jag ens lyckades med det?! Men det klart, är man för stark för sitt eget bästa så är man..), och idag välte jag ut en hel kärra bajs för att Chris hade lagt en boxmatta ivägen..! Inte lätt när det är svårt! 

I övrigt så rullar allt på. Igår red jag fröken M ett pass i ridhuset och det gick ganska bra. Har ju värmt upp henne på galoppbanan tidigare dagar, men igår var det så sjukt lerigt så vi fick nöja oss med skritt där. Dock har jag en galen träningsvärk idag, men det är det värt! Märks att jag inte träningsrider på samma sätt just nu.. 
Hängde med min fina kompis HK igår kväll också. Han är arg och understimulerad just nu, håller alla tummarna för att han snart får börja röra på sig igen så han slipper bli så arg. 

Idag har vi kämpat på i stallet och efter jobbet red jag dansken på min lektion. Det blev en väldigt blandad kompott. Hade ett par sporrar på mig och när han väl blev bra så kändes han väldigt bra. Men däremellan så var det verkligen inte bra. Han blir ostadig och då blir jag ostadig och rider fruktansvärt dåligt. Blir så himla irriterad på mig själv när jag inte kan hjälpa hästen. Han är ju fortfarande som en bebis att rida, och då måste jag ju kunna hjälpa och stötta honom - inte tvärt om. Jaja, tänk om det vore lätt att rida.. 

Imorgon är jag ledig, men vem har sagt att man ska ta det lugnt för det? Jag åker först med Lollo till Järfälla där hon ska tävla en msvb:4. Sen är det jobb med minitrupparna hela eftermiddagen. Men det är bara roligt!
Fredag är det jobb igen som gäller och på kvällen ska jag träffa min fina vän Johanna som jag inte träffat sen typ februari? Vi kör lite 3-4 månaders intervaller mellan våra middagar :p 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0