Lugnare idag

Vädret, vänner.. Vad fan hände?? 
Om någon missat det så har regnet vräkt ner hela dagen. 
Jobbade med MT-barnen under förmiddagen och alla red bra idag! Det är verkligen roligt att få se deras utveckling. 
Tog in Missan och resten av familjen (dvs gabbe och Maya) efter lunch, och stackars lilla M var helt dyngsur då hon fått gå ut utan täcke på morgonen. Hov fick några jackor på sig och så var det bara att invänta att hon skulle torka. Tänkte hinna rida innan det var lektion i stora, men det gjorde jag såklart inte. Men då hann jag iaf rykta ordentligt innan istället. 

Tillslut var jag iaf redo och kunde skritta ut en sväng innan jag gick in i ridhuset. Det var full fart i ridhuset och vi var hela fem stycken som red. 
Missan kändes helt okej, blev lite seg någon gång men då tog jag ett spö som jag höll i några varv och sen trummade hon på igen. I galoppen klarade vi oss med enbart någon liten ninja-spark, men annars kändes det rätt okej där med. 
Det känns iaf överlag ganska bra, framförallt känns hon glad och villig. Skulle vilja att hon spände av ett snäpp till, men det blir nästa steg. 
Imorgon ska jag rida henne på min teori med Storhästgruppen. Tänkte visa sånna saker som de jobbar med varje vecka, och visa skillnaden mellan rätt och fel. På tisdag ska eventuellt Annie hjälpa mig lite med henne om vi hinner! 

Ikväll väntar Ellens studentskiva med mina coola chompisar från wild west. Hehe blir säkert superkul! Temat är alltså wild west och jag har både kirrat cowboy-sporrar och hatt! Trött som ett as är jag dock, men laddar upp med celsius så blir allt top notch! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0