spontanshopping deluxe

Okej, den här dagen blev lite bättre än väntat när Annie kom med ett par stövlar hon skulle prova, men som var förstora för henne. Behöver jag ens säga att de satt som en smäck på mina ben och det kändes som att jag tjänade pengar när jag fick ett par lackade Könings Comtesse för 2500 spänn! De hade ju några år på nacken, men såg knappt använda ut. Lite trånga i foten måste jag erkänna att de var.. men vill man vara fin får man lida pin! 
 
På lektionen red jag fina Dansken, och i sjukt snygga stövlar kan man ju inte rida dåligt! Hehe.. Lektionen blev två timmar lång, eftersom Lollo bad oss rida under hennes teori för gruppen efter. Så första timmen ägnade vi åt mycket skritt och lite uppvärmning, för att under timme två visa olika gångarter och lite övningar. 
Det är iaf ett år sedan jag red Dansken. Red ju honom när han kom, men sedan dess har jag inte suttit på honom. Jag gillade ju honom redan då, och den känslan hade visst hållt i sig. Jättetrevlig häst som vill väldigt väl hela tiden, men som inte alltid riktigt förstår eller orkar. Roligt var det iaf och nu är jag sjukt peppad till att sätta snurr på min ridning! Synd då bara att lektionshästrna åker på bete om fem veckor..Bra timing :P
 
En mindre rolig sak var att min telefin bestämde sig för att ge upp hoppet om livet. Den var bara helt blå..Rejsade upp till Telenor i Vby efter ridningen för att få den fixad, men deras service var helt sjukt dålig så jag åkte därifrån med en fortfarande trasig telefon.. Lyckades iaf flörta till mig att få låna pappas gamla iphone så att jag iaf ar en tele! Jaja, life is a bitch.
 
Imorgon är det jobb as usual, och lektion på kvällen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0