Tre fina hästar

Började den här lediga lördagen med att åka till QD. Han skulle ju få gå ett lätt joggingpass på utebanan, så jag gjorde iordning och skrittade ut en sväng först. 
I traven kändes han inte alls konstig, och det är ju där det har synts på longering. Mörjligtvis att han kunde kännas lite ojämn om jag minskade volten och släppte på ytter så att han var tvungen att balansera upp sig själv. Galoppen däremot var ingen hit.. Jag hade faktiskt gramanen på idag, eftersom jag visste att han inte var riden på nästan tre veckor. När jag kortade upp gramanen så att han fick ett ordentligt stöd av den så kom bara några småsparkar, men så fort jag längde ut den och han kunde länga ut sin form såvar han precis som innan vilan.. 
Jaja, vi tar en dag i taget och på måndag (tror jag det var..) så får han träffa farbror doktorn.. 
 
Åkte vidare till ridskolan där jag hade två hästar att pyssla med. Först ut blev Milano som skulle få springa lite på lina. Milano är Annies häst som är väldigt fin, men också väldigt känslig och nervig. Inte så att han blir hetsig, mer lite rädd och ängslig. Men får han bara lite mod, självförtroende och styrka så kommer han bli riktigt fin! 
 
Sist ut blev fina lilla Missan. Vi har haft en liten paus i vår realtion under en ganska lång tid. Ni som har hängt med här ett tag vet ju att jag red henne rätt mycket för cirkus ett år sedan, men nu har vi inte hängt ihop på ett tag. Sist jag red så stod hon mest still, så jag hade kanske inte jättehöga förhoppningar på dagens pass hehe ;) 
Vi inledde med några varv på galoppbanan i trav och galopp. Kalaskul sa Missan och körde snabbast vinner. Sen gick vi in i ridbanan och jobbade en kort stund. Det är så tungt där så hästarna orkar inte så länge. Missan kändes iaf fin, även om hon är lite oriden just nu eftersom hon tagit det lite lugnt. Men det var roligt, och gick verkligen bättre än vad jag hade väntat mig. 
 
Nu inväntar jag bara att min telefon ska ladda lite och sen ska jag ta mig ner till strandpromenaden och ta en pw där. Så himla mysigt att ha hela strandpromenaden 5 minuter hemifrån!
Imorgon har jag endast två missions - städa lägenheten och rida Missan. Skulle egentligen ha tagit QD imorgon, men jag tyckte Louise skulle känna lite på honom innan hon åkte med honom till vet. Eventuellt skulle jag och Annie ta Missan och Milano ihop så kunde ju jag också få lite hjälp. Men vi får se om vi lyckas tajma ihop något :) 
 
50% batteri får räcka - mot Hässelby strad! 
Romantisk promenad i solskenet med min dejt ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0