En bättre söndag

Trots att regnet har vräkt ner exakt hela dagen så har jag haft en himla bra söndag. Började med mamma hos Raggan på Kersö. Hoppning stod på schemat, så vi vadade genom vattenpölarna för att komma till ridhuset. Mamma gick med Raggan medan jag byggde fram lite hinder. 
Hon kändes riktigt fin redan när jag värmde upp, mjuk och fin i munnen och i kroppen. Började sedan som vanligt med lite trav- och galoppbommar. Nu börjar jag lära mig vilka avstånd hon behöver. Jag har ju tänkt mig att hon behöver lite längre avstånd än vad jag bygger när jag håller lektion på ridskolan, men faktum är att hon går på samma då hon kortar upp sig så pass mycket mot och igenom serierna. 
Hoppade fram på ett litet kryss på diagonalen och sen hoppade vi en 5,5a  på långsidan. Jag gjorde sedan så att jag hoppade 5,5an och sen direkt krysset på diagonalen. Hon har ju aldrig dragit iväg med mig efter hindrena, men hon blir lite hastig efter, så för att jag skulle vara tvungen att samla ihop henne och göra en ny anridning tog jag det dirket efter. 
Gjorde sedan tvärtom och tog krysset först och 5,5an sen. Då fick jag en väldigt bra galopp emot 5,5an och hon hopade riktigt bra på den avslutande oxern. Vi höjde upp oxern lite så tillslut låg den nog på 90 cm!
 
När stallet var klart åkte jag och mamma hem och åt lite lunch, för att sedan åka till gymet. Alltså, inte för att skryta men jag tog milen på under timmen! Har som sagt knappt sprungit sedan i mars, så det känns ju rätt gött alltså! Stalljobb och lite ridning gör rätt mycket ändå!
 
Ikväll har jag och Carro haft planeringsmöte för MT och jag stod för en riktig höjdarmiddag hehe, om jag får säga det själv!
 
Nu väntar en riktigt fullspäckad vecka. Jag tänkte försöka åka till gymet ett par gånger, rida mina två lektioner för Annie och jobba som vanligt. Dessutom ska jag rida två pass istället för Mamma, rida Raggan onsdag och torsdag och hinna klämma in ett Biobesök med vännerna på tisdag. Som pricken över i:et så åker mamma bort några dagar så jag misstänker att jag får några extra prommisar med Kennie också ;)
 
znabb som blixten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0